Bedrijfsvastgoed te GENT (9050)

€ 745

92 m² woonopp.
Bouwjaar 2002

Omschrijving

Goed gelegen multifunctionele praktijk of kantoorruimte gelegen op het gelijkvloerse verdiep van een verzorgde middelgrote residentie te Gentbrugge op de grens met Melle. Het goed situeert zich aan de straatkant voor een goede visibiliteit en heeft een bruikbare oppervlakte van 92 m². De ligging voorziet een vlotte aansluiting naar het centrum van Gent alsook naar belangrijke invalswegen (R4 / E17 / E40).

De indeling van het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met apart toilet en kitchenette. Vervolgens is er een aparte ruimte dat kan dienen als wachtzaal, vergaderruimte of bureau en ten slotte een grote open ruimte van ca. 54m². Er zijn twee auto staanplaatsen mee inbegrepen in de prijs. Uitgelezen kans voor het vestigen van een zelfstandige praktijk als kinesitherapeut, orthopedist, podoloog, ergotherapeut, logopedist, psycholoog, dokter of als kantoor voor andere vrije beroepen.

Huurprijs : € 745 per maand + Algemene kosten : € 105 per maand. Contacteer Mathias van Pattymo via 0472 60 91 51 / Mathias@pattymo.be voor meer informatie of een bezoek ter plaatse.attymo.be voor meer informatie of een bezoek ter plaatse.Algemeen
Prijs
:
€ 745
Adres
:
Jules Destréelaan 62, 9050 GENT
Bewoonbare opp.
:
92 m²
Bouwjaar
:
2002
Beschikbaarheid
:
Onmiddellijk
Financiële Info
Energie certificaat


Stedenbouwkundige informatie
G-score
:
Klasse A
P-score
:
Klasse A
G-score
:
Klasse A
P-score
:
Klasse A
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Elektrisch - accumulatieverwarming
Oriëntatie achtergevel
:
Zuidwest
Type dak
:
Niet meegedeeld
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Keuken
:
Enkel kasten
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
alu
Indeling
Inkomhal
:
7,0 m²
Keuken
:
2,0 m²
Bureau
:
54,0 m²
Bureau
:
15,0 m²
Toilet 1
:
2,0 m²
Lasten
Lasten huurder
:
€ 105
€ 745
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat